Werkwijze

Advies 

Switchtec geeft advies op het gebied van klein mechanisch werk, 3D printen en de ontwikkeling van elektronische besturingen. Van de beste materiaalkeuze tot hoe fijn er geprint dient te worden. 

Ook denken we graag mee met de oplossing voor uw mechanisch en/of werkbouwtouwkundig probleem en werken uw idee samen met u verder uit tot een concept.

Concept

Samen met u ontwikkelen wij het concept voor uw object, idee of ontwerp. Wij gaan graag een persoonlijk gesprek met uw aan om uw wensen of mogelijkheden te bespreken.

Met onze ervaring op het vakgebied zijn wij in staat uw concept te versterken en te verbeteren. Ook kunnen wij u adviseren wat er technisch wel en niet mogelijk is.

Ontwerp
Het 3D ontwerp voor uw 3D printopdracht kunt u digitaal bij ons aanleveren. Wij vertalen de 3D tekening naar ons 3D printerprogramma. Indien gewenst kunnen wij helpen met het aanpassen en aanscherpen van uw ontwerp.

Printen
Wij printen 3D objecten voor kleinschalige opdrachten van particulieren en bedrijven met onze zelf ontwikkelde 3D Deltaprinter. Neem via het contactformulier contact met ons op om naar de mogelijkheden te vragen.